Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Zemětřesení Chorvatsko / Chorvatsko zasáhlo zemětřesení. Udeřilo poblíž oblíbeného místa českých dovolenkářů | Blesk.cz

Zemětřesení Chorvatsko / Chorvatsko zasáhlo zemětřesení. Udeřilo poblíž oblíbeného místa českých dovolenkářů | Blesk.cz. V chorvatsku byla v neděli ráno dvě zemětřesení. Silné zemětřesení 6,3 stupně, které během úterka zasáhlo chorvatsko, si vyžádalo nejméně jeden lidský život. Zemětřesení o síle kolem 5,1 stupně zasáhlo dnes ráno oblast města sisaku ve střední části chorvatska. Další zemětřesení během několika dní, tentokrát o síle 6,3 stupně, zasáhlo střední chorvatsko. Podle médií jde o dívku.

Podle médií jde o dívku, která zahynula v rozsáhle poškozeném městě petrinja asi 50 kilometrů. Chorvatsko zasáhlo v úterý zemětřesení o síle 6,3 stupně. V důsledku zemětřesení zemřela jedna osoba. Chorvatsko dnes zasáhlo další zemětřesení, tentokrát o síle 6,3 stupně. Podle médií jde o dívku.

Top 10: Nejlepší kempy v Chorvatsku | Blesk.cz
Top 10: Nejlepší kempy v Chorvatsku | Blesk.cz from img.blesk.cz
Ve středním chorvatsku udeřilo zemětřesení o síle 5,1 richterovy škály. Zemětřesení o síle kolem 5,1 stupně zasáhlo dnes ráno oblast města sisaku ve střední části chorvatska. Chorvatsko v úterý zasáhlo další zemětřesení, tentokrát o síle 6,3 stupně. Úterní otřesy o síle 6,4 stupně poničily v chorvatsku jde o druhé zemětřesení ve dvou dnech a tamní obyvatelé tak zažívají náročné hodiny. Novinky.cz zahraniční evropa při zemětřesení v chorvatsku zemřela dívka, bylo cítit i v česku. Chorvatsko v pondělí ráno zasáhla série zemětřesení. Podle médií jde o dívku, která zahynula v rozsáhle poškozeném městě petrinja asi 50 kilometrů. Zemětřesení o síle kolem 5,1 stupně zasáhlo v pondělí ráno oblast města sisak ve střední části chorvatska.

Ke zraněním nedošlo, po otřesech ale zůstaly materiální škody.

48 stran, 32 obrázků v textu, 1 x vlepená dvoustranná příloha, vydalo nakl. Oznámila to chorvatská média s odvoláním na informaci evropského seizmologického centra emsc. Ve středním chorvatsku udeřilo zemětřesení o síle 5,1 richterovy škály. V chorvatsku byla v neděli ráno dvě zemětřesení. První 5,3 a druhá 5,0, zasáhly v neděli ráno záhřeb a okolí a způsobily škody na budovách. Otřesy cítili kromě hlavního města i. Chorvatsko v pondělí ráno zasáhla série zemětřesení. Silné zemětřesení 6,3 stupně, které v úterý zasáhlo chorvatsko, si vyžádalo nejméně jeden lidský život. Úterní otřesy o síle 6,4 stupně poničily v chorvatsku jde o druhé zemětřesení ve dvou dnech a tamní obyvatelé tak zažívají náročné hodiny. Zda si vyžádalo i oběti na životech, není. Chorvatsko zasáhlo v úterý zemětřesení o síle 6,3 stupně. Epicentrum zemětřesení bylo v moři poblíž. Informovala o tom chorvatská média s odvoláním na informaci evropského.

Ke zraněním nedošlo, po otřesech ale zůstaly materiální škody. Zemětřesení o síle kolem 5,1 stupně zasáhlo v pondělí ráno oblast města sisak ve střední části chorvatska. Hlavní město chorvatska záhřeb v úterý zasáhlo silné zemětřesení, naměřili tam 6,2 stupně richterovy škály. Zemetrasenie s magnitúdou 5,2 zaznamenali v pondelok skoro ráno v strednej časti chorvátska vrátane tamojšieho hlavného mesta záhreb. Nejsilnější mělo sílu 5,1 stupně richterovy škály.

Chorvatsko: Rijeka, Kvarner
Chorvatsko: Rijeka, Kvarner from chorvatsko.svetadily.cz
Zda si vyžádalo i oběti na životech, není. Podle zpráv médií si v nejvíce postižené oblasti vyžádalo nejméně jednu oběť a řadu zraněných a způsobilo velké materiální škody. Ke zraněním nedošlo, po otřesech ale zůstaly materiální škody. Zemětřesení o síle kolem 5,1 stupně zasáhlo v pondělí ráno oblast města sisak ve střední části chorvatska. Silné zemětřesení 6,3 stupně, které v úterý zasáhlo chorvatsko, si vyžádalo nejméně jeden lidský život. Podle médií jde o dívku. Podle médií jde o dívku, která zahynula v rozsáhle poškozeném městě petrinja asi 50 kilometrů. Chorvatsko zažilo druhé silné zemětřesení ve dvou dnech.

Zemětřesení o síle kolem 5,1 stupně zasáhlo dnes ráno oblast města sisaku ve střední části chorvatska.

Chorvatsko dnes zasáhlo další zemětřesení, tentokrát o síle 6,3 stupně. Ke zraněním nedošlo, po otřesech ale zůstaly materiální škody. 48 stran, 32 obrázků v textu, 1 x vlepená dvoustranná příloha, vydalo nakl. Informovala o tom chorvatská média s odvoláním na informaci evropského. Podle médií jde o dívku, která zahynula v rozsáhle poškozeném městě petrinja asi 50 kilometrů. Lidé procházejí ulicí kolem úlomků z domu po zemětřesení v chorvatském záhřebu 29. První 5,3 a druhá 5,0, zasáhly v neděli ráno záhřeb a okolí a způsobily škody na budovách. Podle prvních zpráv otřesy způsobily materiální škody a jsou hlášeni i zranění. Podle médií jde o dívku. Chorvatsko v úterý zasáhlo další zemětřesení, tentokrát o síle 6,3 stupně. Zemetrasenie s magnitúdou 5,2 zaznamenali v pondelok skoro ráno v strednej časti chorvátska vrátane tamojšieho hlavného mesta záhreb. Podle médií jde o dívku, která zahynula v rozsáhle poškozeném městě petrinja asi 50 kilometrů. Chorvatsko zasáhlo zemětřesení o síle 6,3 stupně, které bylo cítit i v česku.

…zemětřesení v chorvatsku uzavřelo z bezpečnostních důvodů svoji jadernou elektrárnu. Podle médií jde o dívku, která zahynula v rozsáhle poškozeném městě petrinja asi 50 kilometrů. Chvění v důsledku silného zemětřesení v chorvatsku v úterý pocítili i lidé na území česka, včetně prahy. Vážení spoluobčané, veteráni, přátelé a podporovatelé. Teď by si ale dovolenou v chorvatsku přál trávit málokdo.

Chorvatsko zasáhlo další zemětřesení, udeřilo na města Sisak a Petrinja - iDNES.cz
Chorvatsko zasáhlo další zemětřesení, udeřilo na města Sisak a Petrinja - iDNES.cz from 1gr.cz
V chorvatsku byla v neděli ráno dvě zemětřesení. První 5,3 a druhá 5,0, zasáhly v neděli ráno záhřeb a okolí a způsobily škody na budovách. Vážení spoluobčané, veteráni, přátelé a podporovatelé. Podle chorvatských médií si v nejvíce postižené oblasti vyžádalo nejméně jednu oběť a mnoho zraněných a způsobilo velké. Hlavní město chorvatska záhřeb v úterý zasáhlo silné zemětřesení, naměřili tam 6,2 stupně richterovy škály. Chvění v důsledku silného zemětřesení v chorvatsku v úterý pocítili i lidé na území česka, včetně prahy. Podle prvních zpráv otřesy způsobily materiální škody a jsou hlášeni i zranění. Silné zemětřesení 6,3 stupně, které během úterka zasáhlo chorvatsko, si vyžádalo nejméně jeden lidský život.

Zemětřesení o síle 5,1 stupně zasáhlo oblast asi šedesát kilometrů od chorvatského hlavního města záhřebu.

První 5,3 a druhá 5,0, zasáhly v neděli ráno záhřeb a okolí a způsobily škody na budovách. Podle médií jde o dívku, která zahynula v rozsáhle poškozeném městě petrinja asi 50 kilometrů. Informovala o tom chorvatská média s odvoláním na informaci evropského. Zemětřesení o síle kolem 5,1 stupně zasáhlo v pondělí ráno oblast města sisak ve střední části chorvatska. Silné zemětřesení 6,3 stupně, které v úterý zasáhlo chorvatsko, si vyžádalo nejméně jeden lidský život. Epicentrum zemětřesení bylo v moři poblíž. …zemětřesení v chorvatsku uzavřelo z bezpečnostních důvodů svoji jadernou elektrárnu. V důsledku zemětřesení zemřela jedna osoba. Podle chorvatských médií si v nejvíce postižené oblasti vyžádalo nejméně jednu oběť a mnoho zraněných a způsobilo velké. Zemětřesení o síle 5,1 zasáhlo v pondělí ráno oblast města sisaku ve střední části chorvatska. Rychlý překlad slova zemětřesení do chorvatštiny, výslovnost, tvary a příklady užití. Způsobilo materiální škody, žádní zranění lidé nejsou hlášeni. Ve středním chorvatsku udeřilo zemětřesení o síle 5,1 richterovy škály.

Post a Comment for "Zemětřesení Chorvatsko / Chorvatsko zasáhlo zemětřesení. Udeřilo poblíž oblíbeného místa českých dovolenkářů | Blesk.cz"